Ocena jakości sensorycznej kakaowych wypieków cukierniczych z zamiennikami cukru

Anna Urbańczyk , Agnieszka Szmyt , Paulina Wolek , Maria Sielicka

Abstract

n/a
Author Anna Urbańczyk (WT)
Anna Urbańczyk,,
- Faculty of Commodity Science
, Agnieszka Szmyt (WT)
Agnieszka Szmyt,,
- Faculty of Commodity Science
, Paulina Wolek (WT)
Paulina Wolek,,
- Faculty of Commodity Science
, Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka,,
- Department of Food Commodity Science
Pages121-130
Publication size in sheets0.5
Book Mikołajczak Krystyna, Kubiak Magdalena (eds.): Rozwój nauk przyrodniczo-rolniczych, 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-943832-2-0, 146 p.
Keywords in Polish zamiennik cukru, indeks glikemiczny, jakość sensoryczna
Languagepl polski
Score (nominal)20
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 20.0, 19-03-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?