Slow food - nowe podejście do konsumpcji produktów regionalnych
Lilianna Nowak
Abstract
The paper concerns the Slow Food movement. The goal of the study is to present an impact of the movement on promotion and preservation of regional products. Primary and secondary sources had been used. The study covers the period from1986 till 2013, and different countries.Author | |
Other language title versions | Slow food - new conception of regional products consumption |
Journal series | Marketing i Rynek, ISSN 1231-7853, (B 9 pkt) |
Issue year | 2014 |
No | 6 [CD] |
Pages | 543-555 |
Publication size in sheets | 0.6 |
Keywords in Polish | slow food, etnocentryzm, zachowania konsumentów |
Keywords in English | slow food, ethnocentrism, consumer behaviour |
Abstract in Polish | Artykuł koncentruje się na problematyce slow food. Celem podjętych rozważań jest zaprezentowanie koncepcji slow food w kontekście działań służących ochronie produktów regionalnych. Autorka korzystała ze źródeł wtórnych i pierwotnych. Analizy obejmują okres od 1986 roku do 2013 roku i mają zasięg ogólnoświatowy. |
URL | https://www.pwe.com.pl/files/1276809751/file/Etnocentryzm_konsumencki_MiR_nr_6_2014.pdf |
Language | pl polski |
Score (nominal) | 9 |
Score source | journalList |
Score | = 6.0, 13-12-2019, ArticleFromJournal = 9.0, 13-12-2019, ArticleFromJournal |
Citation count* |
* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back