Antioxidant activity of triterpene saponins from red beet

Katarzyna Mikołajczyk-Bator

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Katarzyna Mikołajczyk-Bator (WT / KPPJ)
Katarzyna Mikołajczyk-Bator
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
Tytuł czasopisma/seriiBiotechnology and Food Science, ISSN 2084-0136, e-ISSN 2299-6818, (B 8 pkt)
Rok wydania2015
Tom79
Nr1
Paginacja28-28
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
KonferencjaIternational Conference "Biologically Active Compounds in Food", 15-10-2015 - 16-10-2015, Łódź, Polska
Słowa kluczowe w języku angielskim red beet, triterpene saponins, antioxdants
Języken angielski
Punktacja (całkowita)0
Żródło punktacjijournalList
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?