Zastosowanie pomiarów widm UV do wykrywania zafałszowań tłuszczu kakaowego

Anna Dankowska , Marcelina Płatkiewicz

Abstract

n/a
Autor Anna Dankowska (WT / KTAS)
Anna Dankowska
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Marcelina Płatkiewicz (WT)
Marcelina Płatkiewicz
- Wydział Towaroznawstwa
Paginacja121-130
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Książka Pająk Kazimierz (red.): Innowacyjność wyzwaniem dla współczesnej gospodarki, 2016, CeDeWu, ISBN 978-83-7556-801-1, 332 s.
Słowa kluczowe w języku polskimjakość żywności, tłuszcz, zafałszowania, metody spektroskopowe
Językpl polski
Punktacja (całkowita)5
PunktacjaPunktacja MNiSW = 5.0, 12-12-2019, MonographChapterAuthor
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?