Zastosowanie pomiarów widm UV do wykrywania zafałszowań tłuszczu kakaowego

Anna Dankowska , Marcelina Płatkiewicz

Abstract

n/a
Author Anna Dankowska (WT / KTAS)
Anna Dankowska,,
- Department of Food Commodity Science
, Marcelina Płatkiewicz (WT)
Marcelina Płatkiewicz,,
- Faculty of Commodity Science
Pages121-130
Publication size in sheets0.5
Book Pająk Kazimierz (eds.): Innowacyjność wyzwaniem dla współczesnej gospodarki, 2016, CeDeWu, ISBN 978-83-7556-801-1, 332 p.
Keywords in Polishjakość żywności, tłuszcz, zafałszowania, metody spektroskopowe
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 12-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?