The effect of degree of saccharification on the rheological properties and molecular dynamics of water of concentrated maltodextrin's solutions

Joanna Le Thanh-Blicharz , Hanna Maria Baranowska , Grażyna Lewandowicz , Jacek Lewandowicz

Abstract

n/a
Autor Joanna Le Thanh-Blicharz - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego Oddział Koncentratow Spożywczych i Produktów Skrobiowych w Poznaniu
Joanna Le Thanh-Blicharz
-
, Hanna Maria Baranowska - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, MNiSW [80]
Hanna Maria Baranowska
-
, Grażyna Lewandowicz
Grażyna Lewandowicz
-
, Jacek Lewandowicz (WT / KPPJ)
Jacek Lewandowicz
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
Paginacja126-129
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Książka Rapkova Radmila, Čopikova Jana, Sarka Evzen (red.): Proceedings of the 11th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience : 7-9 October 2015, Prague, Czech Republic, International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 2015, Czech Chemical Society, ISBN 978-80-86238-85-2, 226 s.
Słowa kluczowe w języku angielskimmaltodextrin, rheological properties, water dynamics, low-field NMR
Języken angielski
Punktacja (całkowita)15
Żródło punktacjiconferenceIndex
PunktacjaPunktacja MNiSW = 15.0, 12-02-2020, BookChapterSeriesAndMatConfByIndicator
Punktacja MNiSW (2013-2016) = 15.0, 12-02-2020, BookChapterSeriesAndMatConfByIndicator
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?