Ocena aktywności przeciwutleniającej piw jasnych i ciemnych dostępnych w handlu

Dorota Klensporf-Pawlik , Agnieszka Strugała , Beata Gruch

Abstract

n/a
Author Dorota Klensporf-Pawlik (WT / KTAS)
Dorota Klensporf-Pawlik,,
- Department of Food Commodity Science
, Agnieszka Strugała
Agnieszka Strugała,,
-
, Beata Gruch
Beata Gruch,,
-
Pages275-275
Publication size in sheets0.3
Book Żywność, zdrowie, przyszłość : XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Lublin, 25-26 czerwca 2015 : materiały konferencji naukowej, 2015, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, ISBN 978-83-935421-6-1, 295 p.
Keywords in Polishaktywność przeciwutleniająca
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?