Ocena możliwości zastosowania skrobi wzbogaconej jako zagęstnika do produkcji jogurtów funkcjonalnych

Hanna Śmigielska

Abstract

n/a
Autor Hanna Śmigielska (WT / KPPJ)
Hanna Śmigielska
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
Paginacja37-45
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Książka Piasecka-Kwiatkowska Dorota, Cegielska-Radziejewska Renata (red.): Współczesne trendy w kształtowaniu jakości żywności, 2016, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-834-6, 145 s.
Słowa kluczowe w języku polskim jogurt, żywność funkcjonalna, skrobia, mikroelementy
URL http://pttzow.up.poznan.pl/files/monografie/wspolczesne_trendy.pdf
Językpl polski
Punktacja (całkowita)5
PunktacjaPunktacja MNiSW = 5.0, 30-12-2019, MonographChapterAuthor
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?