Ocena możliwości zastosowania skrobi wzbogaconej jako zagęstnika do produkcji jogurtów funkcjonalnych

Hanna Śmigielska

Abstract

n/a
Author Hanna Śmigielska (WT / KPPJ)
Hanna Śmigielska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages37-45
Publication size in sheets0.5
Book Piasecka-Kwiatkowska Dorota, Cegielska-Radziejewska Renata (eds.): Współczesne trendy w kształtowaniu jakości żywności, 2016, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-834-6, 145 p.
Keywords in Polish jogurt, żywność funkcjonalna, skrobia, mikroelementy
URL http://pttzow.up.poznan.pl/files/monografie/wspolczesne_trendy.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 30-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?