Ocena jakości sensorycznej i wybranych parametrów fizycznych ekstrudatów żytnich o wysokiej zawartości lignanów i błonnika

Iwona Jasińska-Kuligowska , Maciej Kuligowski , Jan Michniewicz

Abstract

n/a
Author Iwona Jasińska-Kuligowska (WT / KTAS)
Iwona Jasińska-Kuligowska,,
- Department of Food Commodity Science
, Maciej Kuligowski - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Maciej Kuligowski,,
-
, Jan Michniewicz - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, MNiSW [80]
Jan Michniewicz,,
-
Pages73-84
Publication size in sheets0.55
Book Górecka Danuta, Pospiech Edward (eds.): Zagospodarowanie ubocznych produktów przemysłu spożywczego, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-836-0, 136 p.
Keywords in Polish ekstruzja, fermentacja, fitoestrogeny, lignany, żyto
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 10-01-2020, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?