Microbiological detoxification of mycotoxins with fermentative bacteria - improving the quality and safety of food and feed

Daniela Gwiazdowska , Agnieszka Waśkiewicz , Krzysztof Juś , Katarzyna Kluczyńska , Adam Perczak

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Daniela Gwiazdowska (WT / KPPJ)
Daniela Gwiazdowska
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Agnieszka Waśkiewicz - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Agnieszka Waśkiewicz
-
, Krzysztof Juś (WT / KPPJ)
Krzysztof Juś
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Katarzyna Kluczyńska (WT / KPPJ)
Katarzyna Kluczyńska
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Adam Perczak - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Adam Perczak
-
Paginacja99-99
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Juś Krzysztof, Gwiazdowska Daniela, Kluczyńska Katarzyna (red.): Current trends in commodity science. 13th IComSC'15, 22nd-25th June 2015. Book of abstracts, 2015, University of Economics. Faculty of Commodity Science, ISBN 9788393801862, 158 s.
Słowa kluczowe w języku angielskim contamination, mycotoxins, removal, food safety
Języken angielski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?