Descriptive sensory analysis of commercial clear and cloudy apple juices

Katarzyna Włodarska , Ewa Sikorska

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Katarzyna Włodarska (WT / KTiAI)
Katarzyna Włodarska
- Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej
, Ewa Sikorska (WT / KTiAI)
Ewa Sikorska
- Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej
Paginacja120-120
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Juś Krzysztof, Gwiazdowska Daniela, Kluczyńska Katarzyna (red.): Current trends in commodity science. 13th IComSC'15, 22nd-25th June 2015. Book of abstracts, 2015, University of Economics. Faculty of Commodity Science, ISBN 9788393801862, 158 s.
Słowa kluczowe w języku angielskim soki jabłkowe, analiza sensoryczna, profilowanie sensoryczne
Języken angielski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?