Składniki mineralne i ich biodostępność w wybranych glutenowych i bezglutenowych płatkach śniadaniowych

Justyna Kiewlicz , Iga Rybicka

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Justyna Kiewlicz (WT / KTiAI)
Justyna Kiewlicz,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
, Iga Rybicka (WT / KTiAI)
Iga Rybicka,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
Pages10-10
Publication size in sheets0.3
Book II Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach "Nowa jakość dla świadomego Konsumenta" Poznań, 26-27. września 2019 r. [książka streszczeń], 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 20 p.
Keywords in Polishbezglutenowy, biodostępność, płatki śniadaniowe, składniki antyodżywcze, składniki mineralne
Keywords in Englishgluten free, bioavailability, breakfast cereals, antinutrients, minerals
Languagepl polski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Score sourceconferenceList
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?