Rozwój systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności w przedsiębiorstwie branży mięsnej

Bogdan Pachołek , Anna Kłopotek

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Bogdan Pachołek (WT / KTAS)
Bogdan Pachołek
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Anna Kłopotek ()
Anna Kłopotek
- Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Paginacja34-34
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Jakość towarów i usług w innowacyjnej gospodarce. Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Gdynia, 11-13 maja 2014 r. Streszczenia, 2014, Akademia Morska, ISBN 9788374212120, 81 s.
Słowa kluczowe w języku polskim bezpieczeństwo żywności, system HACCP, przedsiębiorstwo branży mięsnej
Językpl polski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?