Rozwój systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności w przedsiębiorstwie branży mięsnej

Bogdan Pachołek , Anna Kłopotek

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Bogdan Pachołek (WT / KTAS)
Bogdan Pachołek,,
- Department of Food Commodity Science
, Anna Kłopotek (UEP)
Anna Kłopotek,,
- Poznań University of Economics and Business
Pages34-34
Publication size in sheets0.3
Book Jakość towarów i usług w innowacyjnej gospodarce. Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Gdynia, 11-13 maja 2014 r. Streszczenia, 2014, Akademia Morska, ISBN 9788374212120, 81 p.
Keywords in Polish bezpieczeństwo żywności, system HACCP, przedsiębiorstwo branży mięsnej
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?