Czy makarony bezglutenowe są dobrym źródłem mikroelementów w codziennej diecie?

Iga Rybicka , Anna Gliszczyńska-Świgło

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Iga Rybicka (WT / KTiAI)
Iga Rybicka,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
, Anna Gliszczyńska-Świgło (WT / KTiAI)
Anna Gliszczyńska-Świgło,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
Pages67-67
Publication size in sheets0.3
Book III Poznańskie Sympozjum Młodych Naukowców, 2016, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Wydział Chemii, ISBN 978-83-62783-09-0, 106 p.
Keywords in Polish gluten, bezglutenowy, mikroelement
URL http://psmn.home.amu.edu.pl/wp-content/uploads/2014/07/KSI%C4%84%C5%BBKA-ABSTRAKT%C3%93W-PSMN-III-5.11.2016.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?