Optical spectroscopy and chemometrics as a tool for quality and authenticity assessment of apple fruits and juices

Ewa Sikorska , Katarzyna Włodarska , Katarzyna Pawlak-Lemańska

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Ewa Sikorska (WT / KTiAI)
Ewa Sikorska
- Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej
, Katarzyna Włodarska (WT / KTiAI)
Katarzyna Włodarska
- Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej
, Katarzyna Pawlak-Lemańska (WT / KTiAI)
Katarzyna Pawlak-Lemańska
- Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej
Paginacja36-36
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Oliveira M. Beatriz, Amaral Joana S., Coimbra Manuel A. (red.): Book of Abstracts of the XX EuroFoodChem Congress, 2019, Sociedade Portuguesa de Química, ISBN 9789898124265, 311 s.
Słowa kluczowe w języku polskimspektroskopia optyczna, chemometria, owoce i soki jabłkowe, jakość, autentyczność
Słowa kluczowe w języku angielskimoptical spectroscopy, chemometrics, apple fruit and juice, quality, authenticity
URL http://xxeurofoodchem.eventos.chemistry.pt/images/livro.pdf
Języken angielski
Pomijane przy ocenie parametrycznejtak
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?