Wpływ obróbki wysokim ciśnieniem hydrostatycznym na rozkład mas cząsteczkowych, parametry hydrodynamiczne oraz właściwości reologiczne skrobi kukurydzianych o odmiennej zawartości amylozy

Adrian Górecki , Artur Szwengiel , Jacek Lewandowicz , Wioleta Błaszczak

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Adrian Górecki - Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
Adrian Górecki,,
-
, Artur Szwengiel - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, MNiSW [80]
Artur Szwengiel,,
-
, Jacek Lewandowicz (UEP)
Jacek Lewandowicz,,
- Poznań University of Economics and Business
, Wioleta Błaszczak - Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk, MNiSW [80]
Wioleta Błaszczak,,
-
Pages17-18
Publication size in sheets0.3
Book Fotschka Joanna (eds.): Bezpieczeństwo i jakość żywności : XIII Konferencja Naukowa Młodych Badaczy, 2016, Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, ISBN 978-83-939121-9-3, 31 p.
Keywords in Polish GPC, SEC, skrobia ciśnieniowana, właściwości reologiczne
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?