The role of sensory evaluation in a new food product development

Inga Klimczak , Maria Sielicka

Abstract

n/a
Autor Inga Klimczak (WT / KTAS)
Inga Klimczak
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
Paginacja57-73
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.8
Książka Samotyja Urszula, Zmudziński Wojciech (red.): Current trends in commodity science : challenges in food development and processing, 2017, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 9788394820602, 192 s.
Słowa kluczowe w języku angielskim sensory evaluation, new product development, food design, consumer acceptance
Języken angielski
Punktacja (całkowita)20
Żródło punktacjipublisherList
PunktacjaPunktacja MNiSW = 20.0, 19-03-2020, MonographChapterAuthor
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?