Evaluation of Dietary Fibre Content and Antioxidant Activity of Selected Grain and Pulses By-Products

Justyna Kiewlicz

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Justyna Kiewlicz (WT / KTiAI)
Justyna Kiewlicz
- Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej
Paginacja52-52
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Gwiazdowska Daniela, Samotyja Urszula, Juś Krzysztof (red.): Current Trends in Commodity Science. Book of Abstracts. 15th International Commodity Science Conference 2019 (15th IComSC'19), 2019, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 978-83-948206-6-4, 118 s.
Słowa kluczowe w języku polskimotręby jęczmienne, łuska gryczana, łuska sojowa, błonnik pokarmowy, kwas fitynowy
Słowa kluczowe w języku angielskimbarley bran, buckwheat husk, soybean husk, dietary fibre, phytic acid
Języken angielski
Pomijane przy ocenie parametrycznejtak
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?