Ocena wrażliwości bakterii fermentacji mlekowej wyizolowanych z kiszonki z kukurydzy na wybrane antybiotyki

Krzysztof Juś , Daniela Gwiazdowska

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Krzysztof Juś (WT / KPPJ)
Krzysztof Juś,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Daniela Gwiazdowska (WT / KPPJ)
Daniela Gwiazdowska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages36-36
Publication size in sheets0.3
Book Materiały konferencji naukowej z cyklu „Towaroznawstwo w badaniach i praktyce” Abstrakty, 2017, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, ISBN 978-83-949236-5-5, 110 p.
Keywords in Polishbakterie fermentacji mlekowej, wrażliwość na antybiotyki, kiszonka paszowa
URL https://konferencjatbp.uek.krakow.pl/images/abstrakty.pdf
Languagepl polski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?