Projektowanie babeczek typu muffin z dodatkiem ekstraktu z chmielu (Humulus Lupulus L.)

Katarzyna Kasprzak , Agnieszka Błasiak , Łukasz Bińkowski , Tomasz Pawłowski

Abstract

n/a
Author Katarzyna Kasprzak
Katarzyna Kasprzak,,
-
, Agnieszka Błasiak
Agnieszka Błasiak ,,
-
, Łukasz Bińkowski
Łukasz Bińkowski,,
-
, Tomasz Pawłowski (UEP)
Tomasz Pawłowski,,
- Poznań University of Economics and Business
Pages209-217
Publication size in sheets0.5
Book Szatrawska Izabela, Szatrawski Krzysztof, Gołębiewska Magdalena (eds.): Koła naukowe - szkołą twórczego działania. Nauki rolnicze. T. 1, 2017, Wydawnictwo Abada, ISBN 978-83-940679-2-2, 243 p.
Keywords in Polishprojektowanie żywności, chmiel, analiza konsumencka
URL https://academica.edu.pl/reading/readSingle?cid=74316565&uid=74316552
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, BookChapterNotSeriesNotMainLanguages
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?