Aktywność przeciwutleniająca wytłoku z orzecha włoskiego

Olga Bińczak , Maria Małecka , Urszula Samotyja

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak,,
- Department of Food Commodity Science
, Maria Małecka (WT / KTAS)
Maria Małecka,,
- Department of Food Commodity Science
, Urszula Samotyja (WT / KTAS)
Urszula Samotyja,,
- Department of Food Commodity Science
Pages79-79
Publication size in sheets0.3
Book Le Thanh-Blicharz Joanna, Lewandowicz Jacek (eds.): II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : 25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej : Materiały konferencyjne, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 130 p.
Keywords in Polishwytłok z orzecha włoskiego, aktywność przeciwutleniająca, rodnik DPPH, kwas linolowy - β-karoten, ochrona środowiska, produkty uboczne
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?