Zawartość barwników betalainowych, zdolność antyoksydacyjna oraz cechy sensoryczne świeżych, pasteryzowanych i przechowywanych soków z buraka ćwikłowego

Katarzyna Mikołajczyk-Bator

Abstract

n/a
Author Katarzyna Mikołajczyk-Bator (WT / KPPJ)
Katarzyna Mikołajczyk-Bator,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages21-29
Publication size in sheets0.5
Book Lewandowicz Grażyna, Le Thanh-Blicharz Joanna (eds.): Bioprodukty - pozyskiwanie, właściwości i zastosowanie w produkcji żywności, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-835-3, 118 p.
Keywords in Polish betalainy, antyoksydanty, cechy sensoryczne, sok z buraka ćwikłowego
URL http://pttzow.up.poznan.pl/files/monografie/bioprodukty.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)0
ScoreMinisterial score = 0.0, 31-12-2019, MonographChapterAuthor - za mała objętość monografii w arkuszach wydawniczych: 5.9
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?