Ocena frakcji lotnej w oleju lnianym poddanym przechowywaniu

Maria Sielicka , Dorota Klensporf-Pawlik

Abstract

n/a
Author Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka,,
- Department of Food Commodity Science
, Dorota Klensporf-Pawlik (WT / KTAS)
Dorota Klensporf-Pawlik,,
- Department of Food Commodity Science
Pages249-262
Publication size in sheets0.65
Book Wójciak Karolina M., Dolatowski Zbigniew J. (eds.): Technologiczne kształtowanie jakości żywności, 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, ISBN 978-83-935421-9-2, 397 p.
Keywords in Polish olej lniany, związki lotne, SPME, zmiany oksydacyjne
URL https://www.up.lublin.pl/files/foodscience/sesja-pan/materialy/technologiczne_ksztaltowanie_jakosci_zywnosci.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 13-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?