Rola klastrów w kształtowaniu konkurencyjności i innowacyjności sektora rolno-żywnościowego w regionie (na przykładzie Klastra Rolno-Spożywczego Południowej Wielkopolski)

Marta Śmigla

Abstract

n/a
Author Marta Śmigla (WE / KMiGŻ)
Marta Śmigla,,
- Department of Macroeconomics and Agricultural Economics
Pages181-190
Publication size in sheets0.5
Book Mierzejewski Donat, Polcyn Jan (eds.): Rozwój regionalny i jego determinanty, 2014, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa (PWSZ) w Pile, ISBN 978-83-62617-45-6, [9788362617449], 203 p.
Keywords in Polish klastry rolno-żywnościowe, rozwój regionu, Klaster Rolno-Spożywczy Południowej Wielkopolski
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 23-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?