Antyoksydacyjne właściwości yerba mate w zależności od czasu i temperatury parzenia naparu

Oskar Szczepaniak , Anna Mikołajczak-Ratajczak , Michał Malak , Marta Ligaj , Marcin Dziedziński , Joanna Kobus-Cisowska , Dariusz Kikut-Ligaj

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Oskar Szczepaniak
Oskar Szczepaniak,,
-
, Anna Mikołajczak-Ratajczak
Anna Mikołajczak-Ratajczak,,
-
, Michał Malak
Michał Malak,,
-
, Marta Ligaj (WT / KTiEPP)
Marta Ligaj,,
- Department of Industrial Products and Ecology
, Marcin Dziedziński
Marcin Dziedziński,,
-
, Joanna Kobus-Cisowska
Joanna Kobus-Cisowska,,
-
, Dariusz Kikut-Ligaj (WT / KPPJ)
Dariusz Kikut-Ligaj,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages64-64
Publication size in sheets0.3
Book Pietrowska-Borek Małgorzata, Buszka Karolina, Grzanka Aleksandra (eds.): II Ogólnopolska Konferencja "Biotechnologia Niejedno Ma Imię" : 23-24 listopada 2019, Książka abstraktów, 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-943832-3-7, 68 p.
Keywords in Polishyerba mate, właściwości antyutleniające
Keywords in Englishyerba mate, antioxidant properties
Languagepl polski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?