Owady jadalne źródłem bioaktywnych lipidów

Dorota Klensporf-Pawlik , Wojciech Zmudziński , Agnieszka Bąkowska

Abstract

n/a
Author Dorota Klensporf-Pawlik (WT / KTAS)
Dorota Klensporf-Pawlik,,
- Department of Food Commodity Science
, Wojciech Zmudziński (WT / KTAS)
Wojciech Zmudziński,,
- Department of Food Commodity Science
, Agnieszka Bąkowska
Agnieszka Bąkowska,,
-
Pages154-163
Publication size in sheets0.5
Book Słupski Jacek, Tarko Tomasz, Drożdż Iwona (eds.): Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych, 2018, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-946796-2-0, 190 p.
Keywords in Polishowady jadalne, bioaktywne lipidy, nienasycone kwasy tłuszczowe
Languagepl polski
Score (nominal)5
Score sourcepublisherList
ScoreMinisterial score = 5.0, 24-04-2020, ChapterFromConference
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?