Zdolność bakterii Paenibacillus macerans i Paenibacillus Polymyxa do usuwania wtórnych metabolitów Fusarium culmorum

Adam Perczak , Krzysztof Juś , Daniela Gwiazdowska , Agnieszka Waśkiewicz

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Adam Perczak - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Adam Perczak,,
-
, Krzysztof Juś (WT / KPPJ)
Krzysztof Juś,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Daniela Gwiazdowska (WT / KPPJ)
Daniela Gwiazdowska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Agnieszka Waśkiewicz - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Agnieszka Waśkiewicz,,
-
Pages29-29
Publication size in sheets0.3
Book Tarko Tomasz (eds.): Żywność a bezpieczeństwo zdrowotne : XI Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku", Kraków, 18-19 września 2014 r. : komunikaty, 2014, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, ISBN 978-83-937001-1-0, 206 p.
Keywords in PolishPaenibacillus, mikotoksyny, biologiczne usuwanie metabolitów wtórnych grzybów strzępkowych
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?