Introduction

Urszula Samotyja , Wojciech Zmudziński

Abstract

n/a
Autor Urszula Samotyja (WT / KTAS)
Urszula Samotyja
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Wojciech Zmudziński (WT / KTAS)
Wojciech Zmudziński
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
Paginacja5-6
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Samotyja Urszula, Zmudziński Wojciech (red.): Current trends in commodity science : challenges in food development and processing, 2017, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 9788394820602, 192 s.
Słowa kluczowe w języku angielskimfood development, food processing
Języken angielski
Pomijane przy ocenie parametrycznejtak
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?