Wytłoki z aronii jako naturalne źródło antyoksydantów

Sylwia Sady , Maria Sielicka

Abstract

Celem pracy było określenie wpływu rozpuszczalnika stosowanego do ekstrakcji wytłoków z aronii na zawartość związków fenolowych i aktywność przeciwutleniającą ekstraktów.
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Sylwia Sady (WT / KPPJ)
Sylwia Sady,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka,,
- Department of Food Commodity Science
Pages80-80
Publication size in sheets0.3
Book Le Thanh-Blicharz Joanna, Lewandowicz Jacek (eds.): II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : 25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej : Materiały konferencyjne, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 130 p.
Keywords in Polisharonia, wytłoki, ekstrakcja, związki fenolowe, aktywność przeciwutleniająca
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?