Właściwości reologiczne skrobi woskowych wzbogaconych mikroelementami

Jacek Lewandowicz , Joanna Le Thanh-Blicharz , Zuzanna Malyszek

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Jacek Lewandowicz (WT / KPPJ)
Jacek Lewandowicz
- Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
, Joanna Le Thanh-Blicharz - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
Joanna Le Thanh-Blicharz
-
, Zuzanna Malyszek - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
Zuzanna Malyszek
-
Inne wersje tytułuRheological properties of waxy starches enriched with micronutrients
Paginacja101-102
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Janowska-Renkas Elżbieta (red.): Polski Kongres Reologii Opole 2015 : Opole, 21-23 października 2015 : streszczenia referatów, 2015, Oficyna Wydawnicza Politechniki Opolskiej, ISBN 978-83-65235-15-2, 115 s.
Słowa kluczowe w języku polskimskrobia woskowa, właściwości reologiczne, wzbogacanie
URL http://kongresreologiczny.pl/DATA/pliki/Kongres_Reologii_Publikacja.pdf
Językpl polski , en angielski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?