Waste management after fruit and vegetable production in Poland

Joanna Dudczak , Tomasz Kalak , Ryszard Cierpiszewski

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiAbstrakt (praca oryginalna opublikowana w streszczeniach)
Autor Joanna Dudczak (WT / KTiEPP)
Joanna Dudczak
- Katedra Towaroznawstwa i Ekologii Produktów Przemysłowych
, Tomasz Kalak (WT / KTiEPP)
Tomasz Kalak
- Katedra Towaroznawstwa i Ekologii Produktów Przemysłowych
, Ryszard Cierpiszewski (WT / KTiEPP)
Ryszard Cierpiszewski
- Katedra Towaroznawstwa i Ekologii Produktów Przemysłowych
Paginacja86-86
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Gwiazdowska Daniela, Samotyja Urszula, Juś Krzysztof (red.): Current Trends in Commodity Science. Book of Abstracts. 15th International Commodity Science Conference 2019 (15th IComSC'19), 2019, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 978-83-948206-6-4, 118 s.
Słowa kluczowe w języku polskimodpady z przemysłu spożywczego, biomasa, ponowne wykorzystanie odpadów, recykling, gospodarka o obiegu zamkniętym
Słowa kluczowe w języku angielskimwaste generated from the food industry, biomass, waste reuse, recycling, circular economy
Języken angielski
Pomijane przy ocenie parametrycznejtak
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?