Skrobia ziemniaczana woskowa jako zagęstnik sosów typu keczup

Jacek Lewandowicz , Joanna Le Thanh-Blicharz , Jan Jasiczak

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Jacek Lewandowicz (WT / KPPJ)
Jacek Lewandowicz,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Joanna Le Thanh-Blicharz - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
Joanna Le Thanh-Blicharz,,
-
, Jan Jasiczak (PUEB)
Jan Jasiczak,,
- Poznań University of Economics and Business
Pages52-52
Publication size in sheets0.3
Book Atraszkiewicz Aleksandra, Wilczak Aleksandra (eds.): Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : "Ziemniak rośliną uprawną XXI wieku - teraźniejszość i perspektywy", VIII Konferencja Naukowa, Brunów, 12-14 maja 2014 r, 2014, Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, ISBN 83-923549-7-4, [9788392354970], 112 p.
Keywords in PolishSkrobia ziemniaczana, Ziemniaki, Uprawa roślin
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?