Skrobia ziemniaczana woskowa jako zagęstnik sosów typu keczup
Jacek Lewandowicz , Joanna Le Thanh-Blicharz , Jan Jasiczak
Abstract
n/aPublication type | |
Author | |
Pages | 52-52 |
Publication size in sheets | 0.3 |
Book | Atraszkiewicz Aleksandra, Wilczak Aleksandra (eds.): Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : "Ziemniak rośliną uprawną XXI wieku - teraźniejszość i perspektywy", VIII Konferencja Naukowa, Brunów, 12-14 maja 2014 r, 2014, Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, ISBN 83-923549-7-4, [9788392354970], 112 p. |
Keywords in Polish | Skrobia ziemniaczana, Ziemniaki, Uprawa roślin |
Language | pl polski |
Score (nominal) | 0 |
Citation count* |
* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back