Wpływ zastosowanego rozpuszczalnika na oznaczony potencjał antyoksydacyjny ekstraktów z traw

Joanna Brzezińska , Marcelina Płatkiewicz , Maria Sielicka

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Joanna Brzezińska (WT / KTAS)
Joanna Brzezińska,,
- Department of Food Commodity Science
, Marcelina Płatkiewicz (WGM)
Marcelina Płatkiewicz,,
- Faculty of International Business and Economics
, Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka,,
- Department of Food Commodity Science
Pages72-72
Publication size in sheets0.3
Book III Poznańskie Sympozjum Młodych Naukowców, 2016, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Wydział Chemii, ISBN 978-83-62783-09-0, 106 p.
Keywords in Polish ekstrakty z traw, potencjał antyoksydacyjny, green food
URL http://psmn.home.amu.edu.pl/wp-content/uploads/2014/07/KSI%C4%84%C5%BBKA-ABSTRAKT%C3%93W-PSMN-III-5.11.2016.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?