Wpływ dodatku oleju z rokitnika na stabilność oksydatywną i pożądalność konsumencką oleju lnianego

Bogdan Pachołek , Maria Sielicka , Anna Doleba , Michał Kałużny , Maja Błaszkowska , Martyna Kołak

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Bogdan Pachołek (WT / KTAS)
Bogdan Pachołek,,
- Department of Food Commodity Science
, Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka,,
- Department of Food Commodity Science
, Anna Doleba
Anna Doleba,,
-
, Michał Kałużny
Michał Kałużny,,
-
, Maja Błaszkowska
Maja Błaszkowska,,
-
, Martyna Kołak
Martyna Kołak,,
-
Pages35-35
Publication size in sheets0.3
Book Jakość towarów i usług w innowacyjnej gospodarce. Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Gdynia, 11-13 maja 2014 r. Streszczenia, 2014, Akademia Morska, ISBN 9788374212120, 81 p.
Keywords in Polish olej lniany, olej z rokitnika, stabilność oksydatywna, pożądalność konsumencka
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?