Jakość majonezów niskotłuszczowych zagęszczonych skrobią oporną typu RS4

Hanna Śmigielska , Joanna Le Thanh-Blicharz , Jacek Lewandowicz

Abstract

n/a
Author Hanna Śmigielska (WT / KPPJ)
Hanna Śmigielska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Joanna Le Thanh-Blicharz - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
Joanna Le Thanh-Blicharz,,
-
, Jacek Lewandowicz (WT / KPPJ)
Jacek Lewandowicz,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages313-325
Publication size in sheets0.6
Book Borusiak Barbara, Pająk Kazimierz (eds.): Paradygmat zrównoważonego rozwoju lokalnego i regionalnego we współczesnej gospodarce, 2015, CeDeWu, ISBN 978-83-7556-724-3, 375 p.
Keywords in Polishskrobia oporna, RS4, majonez, tekstura, reologia
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 13-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?