Ocena wrażliwości bakterii fermentacji mlekowej na antybiotyki

Katarzyna Marchwińska , Krzysztof Juś , Daniela Gwiazdowska

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Katarzyna Marchwińska (WT / KPPJ)
Katarzyna Marchwińska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Krzysztof Juś (WT / KPPJ)
Krzysztof Juś,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Daniela Gwiazdowska (WT / KPPJ)
Daniela Gwiazdowska,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
Pages45-45
Publication size in sheets0.3
Book VIII Środowiskowa Konferencja Doktorantów : Gospodarka. Technologia. Społeczeństwo, 2016, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 66 p.
Keywords in Polishantybiotykooporność, bakterie fermentacji mlekowej, broilery
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?