Wpływ dodatku wytłoków rzepakowych na jakość sensoryczną chleba

Olga Bińczak , Dawid Kowalski , Agata Jankowska , Andżelika Majewska

Abstract

Celem badań było określenie wpływu dodatku wytłoków rzepakowych na jakość sensoryczną chleba pszennego.
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak,,
- Department of Food Commodity Science
, Dawid Kowalski
Dawid Kowalski,,
-
, Agata Jankowska
Agata Jankowska,,
-
, Andżelika Majewska
Andżelika Majewska,,
-
Pages81-81
Publication size in sheets0.3
Book Le Thanh-Blicharz Joanna, Lewandowicz Jacek (eds.): II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : 25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej : Materiały konferencyjne, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 130 p.
Keywords in Polishwytłok rzepakowy, jakość sensoryczna, QDA
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?