Wpływ dodatku wytłoków rzepakowych na jakość sensoryczną chleba

Olga Bińczak , Tomasz Pawłowski , Agata Jankowska , Dawid Kowalski

Abstract

n/a
Autor Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Tomasz Pawłowski (WT / KTAS)
Tomasz Pawłowski
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Agata Jankowska
Agata Jankowska
-
, Dawid Kowalski
Dawid Kowalski
-
Paginacja36-46
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Książka Górecka Danuta, Pospiech Edward (red.): Zagospodarowanie ubocznych produktów przemysłu spożywczego, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-836-0, 136 s.
Słowa kluczowe w języku polskim chleb, jakość sensoryczna, metoda profilowania różnicowego, wytłok rzepakowy
Językpl polski
Punktacja (całkowita)5
PunktacjaPunktacja MNiSW = 5.0, 27-01-2019, BookChapterNotSeriesNotMainLanguages
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?