Wpływ dodatku wytłoków rzepakowych na jakość sensoryczną chleba

Olga Bińczak , Tomasz Pawłowski , Agata Jankowska , Dawid Kowalski

Abstract

n/a
Author Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak,,
- Department of Food Commodity Science
, Tomasz Pawłowski (WT / KTAS)
Tomasz Pawłowski,,
- Department of Food Commodity Science
, Agata Jankowska
Agata Jankowska,,
-
, Dawid Kowalski
Dawid Kowalski,,
-
Pages36-46
Publication size in sheets0.5
Book Górecka Danuta, Pospiech Edward (eds.): Zagospodarowanie ubocznych produktów przemysłu spożywczego, 2016, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISBN 978-83-7160-836-0, 136 p.
Keywords in Polish chleb, jakość sensoryczna, metoda profilowania różnicowego, wytłok rzepakowy
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 27-01-2019, BookChapterNotSeriesNotMainLanguages
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?