Wpływ dodatku sacharozy na właściwości reologiczne skrobi woskowych

Jacek Lewandowicz , Joanna Le Thanh-Blicharz , Dominika Majchrzak

Abstract

n/a
Author Jacek Lewandowicz (UEP)
Jacek Lewandowicz,,
- Poznań University of Economics and Business
, Joanna Le Thanh-Blicharz - Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie
Joanna Le Thanh-Blicharz,,
-
, Dominika Majchrzak - Politechnika Poznańska (PP)
Dominika Majchrzak,,
-
Pages63-64
Publication size in sheets0.3
Book Cłapa Tomasz, Szymański Emil Mariusz (eds.): Nauka dla środowiska T. 2 [Dokument elektroniczny], 2016, GSP, ISBN 978-83-938446-9-2, [978-83-944317-0-9]
Keywords in Polishskrobia woskowa, właściwości reologiczne, tekstura, sacharoza
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?