Instrumentalna i wizualna ocena barwy i zmętnienia soków jabłkowych

Katarzyna Włodarska , Katarzyna Pawlak-Lemańska , Ewa Sikorska

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Katarzyna Włodarska (WT / KTiAI)
Katarzyna Włodarska,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
, Katarzyna Pawlak-Lemańska (WT / KTiAI)
Katarzyna Pawlak-Lemańska,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
, Ewa Sikorska (WT / KTiAI)
Ewa Sikorska,,
- Department of Technology and Instrumental Analysis
Pages91-91
Publication size in sheets0.3
Book Chemia - nowe wyzwania dla nauki i przemysłu. IX Poznańska Konferencja Naukowa, Poznań, 5 grudnia 2014 r. Materiały konferencyjne, 2014, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, ISBN 978-83-62783-02-1, 227 p.
Keywords in Polish soki jabłkowe, barwa, system CIE L*C*h°
URL http://ptchpozn.home.amu.edu.pl/materialy.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?