Regional products and traditional and organic food: coexistence or competition?

Karolina Doba , Sandra Roszyk , Wojciech Zmudziński

Abstract

n/a
Autor Karolina Doba (WT / KTAS)
Karolina Doba
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Sandra Roszyk ()
Sandra Roszyk
- Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
, Wojciech Zmudziński (WT / KTAS)
Wojciech Zmudziński
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
Tytuł czasopisma/seriiJournal of Agribusiness and Rural Development, ISSN 1899-5241, e-ISSN 1899-5772, (0 pkt)
Rok wydania2019
Tom51
Nr1
Paginacja15-20
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Słowa kluczowe w języku polskimżywność tradycyjna, żywność ekologiczna, żywność regionalna, ChNP, ChOG, GTS
Słowa kluczowe w języku angielskimtraditional food, organic food, regional food, protected designation of origin, protected geographical indication, traditional specialties guaranteed
DOIDOI:10.17306/J.JARD.2019.01145
URL http://yadda.icm.edu.pl/yadda/element/bwmeta1.element.ekon-element-000171558810
Języken angielski
Punktacja (całkowita)5
Żródło punktacjijournalList
PunktacjaPunktacja MNiSW = 5.0, 08-04-2020, ArticleFromJournal
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?