Zastosowanie analizy dyskryminacyjnej w ocenie zagrożenia upadłością zakładów przetwórstwa mięsnego

Anna Zielińska-Chmielewska , Paweł Bator , Kajetan Bator

Abstract

n/a
Author Anna Zielińska-Chmielewska (WT / KKG)
Anna Zielińska-Chmielewska,,
- Department of Business Activity
, Paweł Bator - Wyższa Szkoła Handlu i Rachunkowości w Poznaniu
Paweł Bator,,
-
, Kajetan Bator - Wroclaw University of Economics
Kajetan Bator,,
-
Pages379-387
Publication size in sheets0.5
Book Tauber Roman Dawid, Mucha-Szajek Ewa (eds.): Współczesne problemy w turystyce i rekreacji, Monografie - Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, vol. 14, 2015, Wydawnictwo Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii, ISBN 978-83-88537-82-0, 387 p.
Keywords in Polishupadłość przedsiębiorstwa, analiza dyskryminacyjna, prognozowanie zagrożenia upadłością, ocena kondycji finansowej, przedsiębiorstwa przetwórstwa mięsnego, Polska
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 16-12-2019, MonographChapterAuthor
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?