Ocena świadomości zdrowotnej i pożądalności produktów przekąskowych przez dzieci

Maria Sielicka , Bogdan Pachołek , Leszek Matuszak , Marianna Gabryelczyk , Aleksandra Majos

Abstract

The assessment of children’s health awareness and desirability of food snacks. The determination of the influence of age and gender of children on the perception of snacks.
Autor Maria Sielicka (WT / KTAS)
Maria Sielicka
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Bogdan Pachołek (WT / KTAS)
Bogdan Pachołek
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Leszek Matuszak (WT / KMP)
Leszek Matuszak
- Katedra Marketingu Produktu
, Marianna Gabryelczyk
Marianna Gabryelczyk
-
, Aleksandra Majos
Aleksandra Majos
-
Tytuł czasopisma/seriiProblemy Higieny i Epidemiologii, ISSN 1895-4316, (B 9 pkt)
Rok wydania2015
Nr96
Paginacja607-612
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Słowa kluczowe w języku polskimwiadomość zdrowotna, pożądalność, produkty przekąskowe, dzieci
Streszczenie w języku polskim Ocena świadomości zdrowotnej i pożądalności wybranych produktów przekąskowych przez dzieci. Określenie wpływu wieku i płci dzieci na postrzeganie przekąsek
URL http://www.phie.pl/pdf/phe-2015/phe-2015-3-607.pdf
Językpl polski
Punktacja (całkowita)9
Żródło punktacjijournalList
PunktacjaPunktacja MNiSW = 9.0, 07-01-2020, ArticleFromJournal
Punktacja MNiSW (2013-2016) = 9.0, 07-01-2020, ArticleFromJournal
Liczba cytowań*2 (2020-08-01)
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?