Projektowanie żywności - ciastka z mąką arachidową

Olga Bińczak , Sylwia Grzechowiak , Maja Błaszkowska , Martyna Kołak , Michał Kałużny

Abstract

n/a
Autor Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak
- Katedra Towaroznawstwa Żywności
, Sylwia Grzechowiak
Sylwia Grzechowiak
-
, Maja Błaszkowska
Maja Błaszkowska
-
, Martyna Kołak
Martyna Kołak
-
, Michał Kałużny
Michał Kałużny
-
Paginacja95-97
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.3
Książka Młodzi Towaroznawcy 2014 : X Międzynarodowe Forum Studenckich Kół Naukowych Towaroznawstwa, 15 maja 2014 roku, 2014, Wydział Towaroznawstwa. Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 9788393801824, 180 s.
Słowa kluczowe w języku polskimmąka arachidowa, projektowanie żywności
Językpl polski
Punktacja (całkowita)0
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?