Projektowanie żywności - ciastka z mąką arachidową

Olga Bińczak , Sylwia Grzechowiak , Maja Błaszkowska , Martyna Kołak , Michał Kałużny

Abstract

n/a
Author Olga Bińczak (WT / KTAS)
Olga Bińczak,,
- Department of Food Commodity Science
, Sylwia Grzechowiak
Sylwia Grzechowiak,,
-
, Maja Błaszkowska
Maja Błaszkowska,,
-
, Martyna Kołak
Martyna Kołak,,
-
, Michał Kałużny
Michał Kałużny,,
-
Pages95-97
Publication size in sheets0.3
Book Młodzi Towaroznawcy 2014 : X Międzynarodowe Forum Studenckich Kół Naukowych Towaroznawstwa, 15 maja 2014 roku, 2014, Wydział Towaroznawstwa. Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, ISBN 9788393801824, 180 p.
Keywords in Polishmąka arachidowa, projektowanie żywności
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?