Wykorzystanie spektroskopii w bliskiej podczerwieni (NIR) w przemyśle spożywczym

Bogdan Pachołek , Sylwia Sady , Oliwia Przygońska , Mariusz Kolbuszewski

Abstract

n/a
Publication typeOriginal work published as abstract
Author Bogdan Pachołek (WT / KTAS)
Bogdan Pachołek,,
- Department of Food Commodity Science
, Sylwia Sady (WT / KPPJ)
Sylwia Sady,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Oliwia Przygońska
Oliwia Przygońska,,
-
, Mariusz Kolbuszewski
Mariusz Kolbuszewski,,
-
Pages115-115
Publication size in sheets0.3
Book Florczuk-Kołomyja Patrycja (eds.): Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Mała Wielka Nauka - pasja, wiedza, nauka", Łódź, 1-2 grudnia 2017 r. : materiały konferencyjne : książka abstraktów, 2017, Wydawnictwo Fundacji Promovendi, ISBN 978-83-949065-6-6, 122 p.
Keywords in Polishsusze herbaciane, susze ziołowe, NIR
Languagepl polski
Not used for evaluationyes
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?