Porównanie wybranych właściwości soków z aronii czarnoowocowej z domowej produkcji i dostępnego komercyjnie

Sylwia Sady , Marcelina Płatkiewicz

Abstract

n/a
Author Sylwia Sady (WT / KPPJ)
Sylwia Sady,,
- Department of Natural Science and Quality Assurance
, Marcelina Płatkiewicz (WT)
Marcelina Płatkiewicz,,
- Faculty of Commodity Science
Pages120-123
Publication size in sheets0.5
Book Młodzi Towaroznawcy 2015 , 2015, Wydział Towaroznawstwa. Uniwersytet Ekonomiczny, ISBN 978-83-938018-5-5, 176 p.
Keywords in Polish aronia czarnoowocowa, sok z aronii, zdolność antyoksydacyjna, ocena sensoryczna
Languagepl polski
Score (nominal)0
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?